Vermaco Dakwerken bvba uit Deinze is uw partner voor al uw algemene dakwerken

Vermaco Dakwerken bvba werd opgericht in 1986 en heeft intussen een trouw klantenbestand opgebouwd voor algemene dakwerken in regio Deinze en omstreken. Als bedrijf zijn wij trots op onze meer dan 2.500 referenties. Want dat is waar het bij ons om draait: uw tevredenheid als klant.
Wij leveren enkel uitmuntend vakmanschap en werken in nauw overleg met u de opdracht uit. We kiezen voor duurzame, kwaliteitvolle materialen die voldoen aan de vereiste richtlijnen.

U kunt bij ons terecht voor dakwerken bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook staan we graag in voor de plaatsing van pannen en leien. Wenst u op ons beroep te doen voor gevelbekleding of isolatiewerken? Ook dat is mogelijk. Onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en staan steeds te uwer beschikking om een antwoord te geven op al uw vragen.

Vermaco Dakwerken bvba uit Deinze maakt voor u een gratis prijsbestek en geeft u professioneel advies bij de keuze van de materialen. Bovendien volgt de zaakvoerder de werken op de werf zelf op de voet en geeft hij
ook advies aan de eigenaar of de architect.

U kunt elke werkdag tussen 7 uur en 20 uur contact opnemen met Vermaco Dakwerken bvba of telefonisch een afspraak maken voor ’s avonds of tijdens het weekend. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

  • Oumou R.
    30-12-2015 16:36
    Prachtig resultaat van onze gevelbekleding. Correcte informatie en advies hieromtrent verkregen.
  • Mane O.
    09-12-2015 16:52
    Zeer tevreden van de werken. Alles tot in detail uitgevoerd.
Back to Top