Dakwerken voor renovatie en nieuwbouw

Dringend dakwerken regio Deinze nodig? Vertrouw op de expertise van Vermaco Dakwerken bvba uit Deinze.
Wij voeren kleine dakherstellingen uit tot grotere werken zoals het plaatsen van een volledige nieuwe dakconstructie.

U kunt bij ons terecht voor de verwijdering van de bestaande dakbedekking en de vernieuwing ervan. Of wenst u de bestaande dakconstructie aan te passen? Ook dan kijken we graag met u na wat mogelijk is.

Voor de uitwerking van uw dak werken we enkel met hoogstaande materialen. In ons aanbod zitten onder meer de dakpannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit. Allen gekend voor hun duurzaamheid en kwaliteit. Ook plaatsen we specifieke tegelpannen van Koramic, natuurleien en Eternitleien.

Wenst u uw woonst een authentieke look te geven? Dan zijn de oude Boomse pannen of oude tegelpannen wellicht een voor de hand liggende keuze.

Gezien het ruim aanbod aan dak- en tegelpannen zijn we altijd beschikbaar om vooraf met u alle mogelijkheden te overlopen voor uw constructie. Zo kunt u op basis van meer detailinformatie een gegronde keuze maken.

Wij plaatsen dakramen van het Deens merk Velux, al meer dan 60 jaar gekend voor het ontwikkelen van inventieve dakramen. Deze constructies  hebben als voordeel dat ze veel daglicht binnenlaten maar door hun goede isolatie toch resulteren in een lager energieverbruik. Het aanbod aan Velux-ramen is erg uitgebreid, zowel wat afmetingen, kleur als afwerking betreft.

Vraag gerust meer informatie over onze werkwijze. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Back to Top